The Logistics Center is part of the new campus evolving in Sdeh Boker. The Center defines the northern edge of the campus and acts as a gateway to the experimental area located in the open desert to the north. The  structure consists of two linier strips, one containing the workshops and the other office space and infrastructure. The two strips enclose an arcade like public space which opens to the east and west allowing morning and evening sun to penetrate the space of the arcade. The workshops are executed in light materials while office space and infrastructure are made from bare concrete. The contrast enriches the clarity and ambience of the public arcade. The Center is designed as an open ended structure, allowing incorporation of future logistical structures

.The project was designed in collaboration with Arch. Daniel Mintz

© 2014 All Rights Reserved to Guggenheim | Bloch Architects & UrbanistsSite Design by: ifat YairiSite Develop by: mr-coral